АБОНАМЕНТ

CHEESE THE QUEEN - АБОНАМЕНТ
 
АБОНИРАЙ СЕ! СПЕСТИ! И ХАПВАЙ ЗДРАВОСЛОВНО!
 
Лесно е: веднъж заявяваш любимите си продукти CHEESE THE QUEEN и всеки месец ги получаваш, когато и където пожелаеш! И то с отстъпка!
 
Как работи абонаментът?
 
Практично е.
Вместо всеки месец да правиш еднократни поръчки, може да заявиш дегустационна кутия с 6 вкуса еднократно и да ги получаваш на всеки 30 дни в определени от теб дата и адрес. Освен това, ще получаваш известие преди всяка доставка, така че нищо няма да изпратим без да ти напомним, че CHEESE THE QUEEN е на път към теб.
 
И гъвкаво.
CHEESE THE QUEEN идва в синхрон с твоя график. Затова по всяко време може да промениш адреса за доставка, датата на получаване и начина на плащане, стига да е преди изпращането на поръчката. Също така, може да отмениш абонамента си или да го сложиш на пауза, ако пътуваш и после да го подновиш, когато пожелаеш.
 
С по-ниска цена.
С абонамента за кутия с 6 вкуса CHEESE THE QUEEN автоматично печелиш 10% отстъпка от редовната й цена. И безплатна доставка, разбира се. Но това не е всичко! Всеки следващ продукт, който добавиш в поръчката си също ще бъде намален с -10%. Без съмнение, това е най-рентабилният начин да се насладиш на суперздравословните деликатеси от кашу CHEESE THE QUEEN!
 
С приоритет.
Ставайки част от клуба на CHEESE THE QUEEN, привилегиите не спират! В случай, че даден продукт е временно изчерпан, абонатите винаги ще имат приоритет сред изчакващите за нова наличност. И ще бъдат първите, които ще получат любимата си суперхрана!
 
 
ЗВУЧИ СТРАХОТНО, НАЛИ?
НЯМА КАКВО ДА ЧАКАШ – АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!