ЗА НАС

Историята. The „Nuts“ Behind the Nutrition или на борда на хранителната еволюция!

CHEESE THE QUEEN е тук, за да отговори на всичките ти желания за суперхрана и здравословен гурме вкус, капсулирани в един забележителен, екологично чист продукт.

Точно този копнеж, през 2015 г., вдъхновява Вера Тинкова да създаде ядковите деликатеси CHEESE THE QUEEN, влагайки в тях цялата си страст към добрата храна и целосъобразния начин на живот. Както и задълбоченото си разбиране за съвременните хранителни навици, оформено през динамичния й живот, многобройни пътешествия и откриване на нови вкусове, в комбинация с най-добрите световни академии за професионални приложения на суровоядството, гурме растителна кухня и хранителни режими.

Дневник и Capital light CHEESE THE QUEEN

Здравословните гурме вкусове са в основата на CHEESE THE QUEEN, предизвиквайки да експериментираме и създаваме нови изненадващи комбинации на суперхрана за живот пълен с енергия и наслада. И, не на последно място – с устойчиво бъдеще, грижовно към планетата ни. Даа, сигурни сме, че всяка здравословна хапка CHEESE THE QUEEN кара Земята да се усмихва!

Така след немалък тестови период, CHEESE THE QUEEN приветства света с истински натурален продукт, пълен с пробиотични ползи за баланса на микрофлората в тялото и с високо съдържание на протеини и ензими. Със запомнящи се избухващи вкусове в уникални комбинации и с богати екзотични аромати. Всеки грам от нашата суперхрана е наслада за сетивата и резултат от автентичната българска традиция за ферментация, допълнена от иновативни технологии на производство. О, и без никакво съдържание на лактоза, глутен, палмова и кокосова мазнина.

FORBES CHEESE THE QUEEN

 

CHEESE THE QUEEN не е просто безмлечна суперхрана, а истинско изживяване за вкусовите рецептори – микс от усещания и наслада с всяка хапка, създадени, за да ти напомнят за удоволствията от живота (или, че животът е удоволствие, ти си реши).

CHEESE THE QUEEN е още вкусно занаятчийско произведение от ферментирали био ядки кашу, вдъхновено от здравословния и устойчив начин на живот. Дългият му процес на зреене гарантира достойно за кралска маса гурме преживяване и – за да ни е пълно доволството – то е суперздравословно!

CHEESE THE QUEEN има фабрика в София, която неслучайно е построена в бивш краварник, претворен в модерно производство / да, вярваме в еволюцията на вкусовете и устойчовото производство в полза на здравето и околната среда!/. И тя е толкова вълнуваща, колкото и високопротеиновите деликатеси, създадени чрез автентични български методи на производство. Но има и строг контрол: продуктите се тестват в сертифицирана лаборатория, за да се уверим, че са естествено узрели и богато заредени с натурален пробиотик.

CHEESE THE QUEEN вече се продава на над 30 пазара в целия свят! Да, пренасяме благотворните вкусове до всяка дестинация! 

Дневник и Capital Light CHEESE THE QUEEN

Не знаем, с какво се занимаваш, но фактът, че си на този уебсайт означава, че си готов за ново суперздравословно гурме изживяване! ДОБРЕ ДОШЪЛ, НАСЛАЖДАВАЙ СЕ!

CHEESE THE QUEEN в медиите