Брускета с CHEESE THE QUEEN КУРКУМА на тиган

Свежа брускета… със запечен на тиган CHEESE THE QUEEN КУРКУМА. Всеки от продуктите в нея се допълва взаимно  – хармоничният вкус и пълно доволство!

Необходими продукти:

CHEESE THE QUEEN КУРКУМА
100 гр пресен спанак
2 резена фенел
2 филийки хляб
1/3 ч. л. индийско орехче
1/3 ч. л. пушен червен пипер
2 резена домат
3 с. л. сусамово олио
Черен сусам на зърна
Сол

Начин на приготвяне:

Измий и отцеди спанака. Нарежи домат и фенел на резени. Приготви 2 филийки занаятчийски хляб по твой избор.

Загрей тигана на котлона, намажи хляба със сусамово олио от двете страни и запечи в тигана.
Намажи тигана със сусамово олио, до хляба наредете резените фенел. Когато хлябът и фенелът са почти готови, добави леко посолени резените домат. Нека да се загреят от двете страни – нужно им е много малко време. Извади ги и ги остави настрана. Загрей останалото сусамово олио в тигана, добави индийското орехче и пушения пипер. Изсипи спанака – разбъркай го, за да поеме ароматите и съвсем леко да се задуши, посоли. Нужни са минута – две. Извади и остави настрана.

Нарежи деликатеса CHEESE THE QUEEN КУРКУМА напречно на кръгли шайби и ги запечи от двете страни в загретия тиган.

В подходяща чиния сложи препечена филийка хляб, върху нея половината от ароматния спанак, запечен фенел, върху тях резен домат и най-отгоре CHEESE THE QUEEN КУРКУМА. Поръси щедро с черен сусам. Остави за минутка всички сокове да попият в хляба и се наслади, докато е топло!

брускета с веган сирене

 

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват