Запечен CHEESE THE QUEEN КЛАСИК с грозде и розмарин
Представи си уютен неделен следобед с любим човек или само със себе си
и достатъчно време, за да се насладиш на храната, в допълнение на чаша Портвайн.
Вече си го представяме, а с нашия екип даже го изживяхме заедно по време на снимките.
Чудесна, лесна и вкусна рецепта, с която небрежно може да впечатлиш вкусовите си рецептори и другите около теб, разбира се.
И включва само 6 съставки!
Рецепта:
CHEESE THE QUEEN КЛАСИК
Голямо червено грозде
Пресен розмарин
Зехтин
Черен пипер
Сол
Начин на приготвяне:
Включи фурната на 180С. През това време нарежи гроздето на половини.
Загрей кокосово масло в незалепващ тиган. Поръси с прясно смлян черен пипер и сол. Подреди половинките грозде с плоската страна надолу. Отвреме-навреме движи тигана или ги побутвай, за да не залепнат. След няколко минути провери запечената страна и ако са готови ги махни от огъня.
Вземи хартия за печене и постави в средата CHEESE THE QUEEN КЛАСИК.
Добави гроздето като го наредиш отгоре и отстрани и пресния розмарин. Поръси със зехтин и сол. Завържи хартията с канап или друг материал, който е безопасен при печене.
Сложи на средната решетка във фурната и печи за около 20 мин.
Извади от фурната и одрежи канапа. Ядковият деликатес трябва да има приятен загар. Сервирай върху хартията за печене и съчетай с чаша Порто или червено вино, ако предпочиташ.
Оставяне на коментар
Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват