Запечен CHEESE THE QUEEN КЛАСИК с грозде и розмарин

Представи си уютен неделен следобед с любим човек или само със себе си
и достатъчно време, за да се насладиш на храната, в допълнение на чаша Портвайн.

Вече си го представяме, а с нашия екип даже го изживяхме заедно по време на снимките.

Чудесна, лесна и вкусна рецепта, с която небрежно може да впечатлиш вкусовите си рецептори и другите около теб, разбира се.

И включва само 6 съставки!

Рецепта:

CHEESE THE QUEEN КЛАСИК
Голямо червено грозде
Пресен розмарин
Зехтин
Черен пипер
Сол

Начин на приготвяне:

Включи фурната на 180С. През това време нарежи гроздето на половини.
Загрей кокосово масло в незалепващ тиган. Поръси с прясно смлян черен пипер и сол. Подреди половинките грозде с плоската страна надолу. Отвреме-навреме движи тигана или ги побутвай, за да не залепнат. След няколко минути провери запечената страна и ако са готови ги махни от огъня.

Вземи хартия за печене и постави в средата CHEESE THE QUEEN КЛАСИК.
Добави гроздето като го наредиш отгоре и отстрани и пресния розмарин. Поръси със зехтин и сол. Завържи хартията с канап или друг материал, който е безопасен при печене.

Сложи на средната решетка във фурната и печи за около 20 мин.

Извади от фурната и одрежи канапа. Ядковият деликатес трябва да има приятен загар. Сервирай върху хартията за печене и съчетай с чаша Порто или червено вино, ако предпочиташ.

 запечено веган сирене с грозде cheese the queen

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват