Бургер с грилован CHEESE THE QUEEN ТРЮФЕЛ

Този бургер е истинско вкусово изживяване и в допълнение, достоен на полезни хранителни стойности!
Без значение, дали искаш засищащ обяд или бърза вечеря с чаша вино, той ще удоволетвори всичките ти очаквания!

И не на последно място, прави се за не повече от 5 минути!

Съставки:
Черна питка с въглен или друга по твой вкус
CHEESE THE QUEEN ТРЮФЕЛ /използвай цял CHEESE THE QUEEN за един бургер или разрежете напречно за два, въпрос на вкус/
рукола или друга зеленолистна салата
черен пипер на вкус
майонеза от кашу /ако не си пробвал нашата домашна майонеза от кашу, ще намериш рецептата по-долу/

Начин на приготвяне:
Загрей грил или тиган
Разрежи питката на две
Сложи приятен слой от домашната майонеза с кашу /рецепта по-долу/
Поръси със свежи салати
Сложете CHEESE THE QUEEN ТРЮФЕЛ на грила/тигана за около 60-90 сек на страна, докато добие приятна хрупкава коричка
Добави в питката, затвори и… оттам-нататък е лесно, наслаждавай се!

Ако имаш повече от 5 минути, пробвай да замениш майонезата с пюре от целина или експериментирай с твои идеи /хей, и ще е чудесно, ако ги споделиш/.

домашна веган майонеза

Домашна майонеза от кашу

3⁄4 чаша накиснато за 6 ч. във вода и прецедено кашу
2 ч.л. ябълков оцет
½ ч.л. портокал
½ ч.л лимон/лайм
1⁄2 ч.л. горчица
1⁄2 ч.л. агаве
Сол на вкус
1⁄4 чаша зехтин/олио

Смели всичко в блендер. Пробвай и други рецепти с нашата домашна майонеза като Тако в буркан.



Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват