Безглутенов кейк с коприва и CHEESE THE QUEEN ЗЕЛЕН ПИПЕР
Представяме ви рецепти от вдъхновяващи хора, които намират вдъхновяващи начини да включват пробиотичните ядкови сирена на CHEESE THE QUEEN към менюто си.
Първата идва от Smart Sister Co.
Безглутенов кейк с коприва и CHEESE THE QUEEN ЗЕЛЕН ПИПЕР
Съставки:
1.5 чаша царевичен грис
2 с.л. кисело мляко/кефир
2 яйца
2 препълнени с.л. гхи/кокосово масло без аромат/сок от сурова туршия и вода
1 ч.л. сода
½ чаша натрошено CHEESE THE QUEEN ЗЕЛЕН ПИПЕР
1-2 чаши коприва
Приготовление:
1.5 чаша царевичен грис се накисва от вечерта в 2 с.л. кисело мляко/кефир/сок от сурова туршия и малко вода, за да ферментира.
На сутринта се добавят 2 яйца, 2 препълнени с.л. гхи/кокосово масло без аромат, 1 ч.л. сода, 1/2 чаша натрошено ядково сирене, 1 -2 чаши коприва, предварително кипната за 5 мин. и нарязана на много ситно. Всичко се разбива с миксер за 3 мин. Пече се в предварително загрята фурна на 180 C поне 40 мин. Ако се пропусне накисването може и по-кратко.
Сервира се с Cheese the Queen зелен пипер.
Оставяне на коментар
Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват