Палачинки с кейл, кориандър и CHEESE THE QUEEN
Едно от най-хубавите неща е дългата и безгрижна закуска през уикенда с …палачинки.
А, ние обичаме палачинките да са специални! Това е рецептата на Елена Дончева за палачинки с кейл, кориандър, CHEESE THE QUEEN и шипков мармалад.
За палачинките Елена избра CHEESE THE QUEEN КЛАСИК И КУРКУМА, но с дегустационната ни кутия е твой избор кой от 6те вкуса ще добавиш. Ние ги обожаваме и с ЧЕРЕН ЧЕСЪН.
Начин на приготвяне:
400 мл мляко /растително или краве, според твоите предпочитания /
3 яйца
щипка сол
брашно
кейл
кориандър
CHEESE THE QUEEN
шипков мармалад
Блендирай в млякото пресни листа кейл и кориандър.
Добави яйцата и брашно, докато не получиш смес с гъстотата на боза. Оформи палачинките на предварително загрят тиган.
Сместа добива наситен зелен цвят след термична обработка.
Намажи с шипков мармалад и нарежи/натроши отгоре CHEESE THE QUEEN… и се наслади!
Оставяне на коментар
Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват